Skip to content
Wide panoramic modern living space.

RANULF ROAD


Edwards Wilson were approached by the client to carry out a full refurbishment of this detached house including the construction of a new basement with a cinema, family rooms and study.

The works also included a ground floor rear extension and a double-height loft extension providing mezzanine spaces for the 2nd floor. We coordinated a full internal reconfiguration to provide a six bedroom family home. Our role allowed for full architectural services from RIBA Stage 3-7 including planning and building control submissions, and conducting regular site visits as the client’s agent during the 12 month construction period.

View of a British brick home from the rear garden .
Modern living room with light walls and dark doors .
Dining room with large table with pendant lights above.
Modern room with full height doors leading to garden.
Modern house extension with flat roof.
External corner of a house with stone terrace and full height windows and doors.
Bedroom with mezzanine and angled loft ceilings.
Loft room with angled loft ceilings, skylights and dormer windows.

Photography: Marcos Zegers